Suroviny: Máslo (ghí) - 1 lžíce Římský kmín (celý) - 1 lžička Cibule (velká, nakrájená na kostičky) - 1 ks Cizrna (suchá) - 1 hrnek Brambory (střední) - 3 ks Česnek - 4 stroužky Kurkuma - 1 l...
Recepty 👨🍳, Strana 2
- Grilování a omáčky 🔥
- Německá kuchyně
- Asijská kuchyně
- Indická kuchyně
- Dezerty
- Francouzská kuchyně
- Polévky
- Mexická kuchyně
- burgery & fastfood
- Česká kuchyně
- Italská kuchyně
- Střední východ
- Řecká kuchyně 🇬🇷
- Tex - Mex
Na Velikonoce mě napadlo udělat jehněčí! Zajel jsem na nedalekou farmu a jelikož jsem to nechal na poslední chvíli, měli už jen jehněčí kolínko nebo hřbet. No ale kolínko už jsem dělal, tak jsem si ře...
Chicken Manchurian je populární indočínské jídlo, které je známé svou jedinečnou kombinací chutí1. Tento recept byl původně vytvořen kuchařem čínského původu, který se narodil a žil v Kalkatě v I...
Ingredience: - 10 ks kuřecích křídel - 150 g hladké mouky - 5 g soli - 3 g černého pepře - 5 g mleté papriky - 5 g mletého koriandru - 3 g mletého Caenského pepře - 200 ml mléka (křídla musí b...
👉 Co budeme potřebovat: 500 g kuřecích nebo krůtích prsou 1-2 pol. lžíce křenu, naložený nebo čerstvý (dle chuti) 1 pol. lžíce hořčice klasické nebo dijonské 150 ml smetany 150 ml vlažné vody 1 ...
Chimichurri je tradiční argentinská omáčka, která má bohatou historii a původ. Jedna teorie říká, že chimichurri má původ v 19. století, kdy byl pravděpodobně vytvořen argentinskými gauči (past...
Potřebné suroviny: 3 velké cibule 100 g hladké mouky 1/2 lžíce škrobu 1 čajová lžička soli 1 čajová lžička černého mletého pepře 1 čajová lžička mleté papriky 100 - 120 ml vody nebo světlého ...
Chicken Tikka je populární jídlo pocházející z indické kuchyně! Tikka samo o sobě znamená "kousky" nebo "kousky masa" v hindštině. Jedna verze je, že Chicken Tikka vznikl v období, kdy se na ...
👉 Chilli olej: sušené chilli, česnek, bylinky dle výběru a olej rostlinný nebo olivový (dobře promíchejte) 👉 Potřebné suroviny: 400-500 g kuřecích prsou 1 plechovka červených fazolí v nál...
Historie švédských masových kuliček, známých jako "köttbullar" ve švédštině, sahá zpět do 18. století. Tato doba byla ovlivněna francouzskou kuchyní a švédské dvory čerpaly inspiraci z evropských kuli...